MENEERTJE FANTASIE - LOTTE IN LETTERLAND

Thema: fantasie

Leeftijd: 3 - 8 jaar

Duur: +/- 45 minuten

Prijs*: € 500 

  Regie: Thomas De Wit

  Auteur: Thomas De Wit

  Acteurs: Stefanie Moens en Thomas De Wit


  HET VERHAAL


  Welkom in de wereld van Meneertje Fantasie!


  Meneertje Fantasie is verlekkerd op boeken lezen en verhaaltjes verzinnen. Als hij in een boek begint te lezen, komen de lettertjes tot leven en nemen ze ons mee naar een spannend avontuur. In de verhaaltjes van Meneertje Fantasie speelt altijd 1 meisje de hoofdrol, Lotte. Met haar rugzak op de schouder en haar beertje Teddy trekt ze van avontuur naar avontuur.


  Deze keer komt Lotte terecht in Letterland, een land waar de zon altijd schijnt en iedereen vrolijk is. En waar alle letters van het alfabet thuis zijn. Hier worden dan ook zeer veel verhaaltjes geschreven en boeken neergepend. Maar er is iets mis in Letterland… De slechte tovenaar Brom wil al de lettertjes van Letterland stelen, in de soep gooien en opeten! Als Brom hierin slaagt, verdwijnen alle letters van het alfabet en dan kan niemand nog een boek lezen. Of Lotte tovenaar Brom kan tegenhouden, kunnen we nog niet verklappen… Maar dat ze veel hulp krijgt van de bewoners van Letterland, dat staat vast. Samen gaan ze een spannende strijd aan met tovenaar Brom.


  De kinderen worden ondergedompeld en meegenomen in een fantasierijk verhaal vol spanning, humor, muziek en leuke liedjes.


  TECHNISCHE FICHE

  • Kan tussen de kleuters gespeeld worden
  • Stopcontact bij speelvlak.
  • Kleedruimte in nabijheid speelvlak
  • Maximum aantal kleuters per voorstelling: 100


  * Uitleg prijs

  • De prijzen zijn incl. de verplaatsingskosten (waar ook in Vlaanderen).
  • De prijzen zijn excl. btw 6% en excl. Sabam.
  • Tweede voorstelling zelfde dag-zelfde plaats : € 50 extra korting