Menu

Stef & Tho

  • Thema:
  • Leeftijd:
  • Duur:
  • Animatie
  • alle leeftijden
  • 1 optreden = +/- 20 minuten

Stef & Tho

Thema:

Leeftijd:

Duur:

Prijs*:

animatie

alle leeftijden

1 optreden = +/- 20 minuten

een hele dag (6 optredens) : €1000 (all in)

een halve dag (3 optredens) : €750 (all in)

1 optreden : €400 ( all-in )

Acteurs:

Thomas De Wit, Stefanie Moens, Anneke Devuyst

Na Suske en Wiske, Rikske en Fikske enz... hebben we nu Stef & Tho. Stef & Tho zijn niet alleen broer en zus maar ook de beste vrienden en ze beleven samen ongelooflijk veel plezier en leuke, fantasievolle avonturen. Deze twee figuren, die precies uit een stripboek zijn gestapt, maken vooral veel plezier samen met hun publiek. En dat is nu net de sterkte van deze producties. De interactie met de kinderen wordt hoog in het vaandel gedragen en dat maakt het voor hen zo aantrekkelijk.

Neem een eenvoudig concept, veel humor, muziek, actie, magie en lachende kinderen, dan kom je uit bij STEF & THO!

STEF & THO - “SPEELKRIEBELS”

Stef en Tho laten de kinderen op een leuke manier kennis maken met toneel en leren samen hoe ze gevoelens moeten uitbeelden, moeten bewegen en dansen... Het is in ieder geval lachen geblazen!!!

STEF & THO - “DE GROTE VERKEERSQUIZ”

Stef en tho spelen samen met de kinderen een spannende verkeersquiz. Educatief maar zeer leuk omdat de nodige actie, humor en muziek aanwezig is.

STEF & THO - “HET GROTE MILIEUSPEL”

Stef en Tho spelen samen met de kinderen een fantasierijk milieuspel. Aan de hand van verschillende leuke opdrachten leren de kinderen hoe ze moeten sorteren en vooral hoe ze de natuur moeten respecteren. Leerrijk, maar vooral veel fun!!!

STEF & THO - “SPROOKJES”

Stef en Tho nemen de kinderen mee in de wereld van sprookjes. Sprookjes worden nagespeeld en verteld met veel overgave en fantasie. Stef en Tho gaan er volledig in op en nemen de kinderen mee op hun vliegend tapijt!:-)

STEF & THO - “HET FREE PODIUM”

Stef en Tho maken samen met de kinderen een free podium waar iedereen de kans krijgt om te laten zien wat hij kan. Veel dansen, zingen en springen zal er in ieder geval gebeuren met Stef en Tho aan het stuur!!!

Verschillende formules

Combinatie van verschillende voorstellingen zijn uiteraard mogelijk.

Wenst u nog een andere formule, dan kunnen wij ons perfect aanpassen aan uw wens. Wij stellen op maat voor u iets samen en de prijs wordt dan onderling afgesproken.

Meer info? Contacteer ons via +32 (0) 474 / 572 574 of via het contactformulier.