Menu
Armen zijn Rijker

Armen zijn rijker

  • Thema:
  • Leeftijd:
  • Armoede
  • 10-14 jaar

Armen zijn rijker

Thema:

Leeftijd:

Prijs*:

Armoede

10-14 jaar

€ 675

Auteur:

Regie:

Acteurs:

Thomas De Wit

Thomas De Wit

Veerle Luts en Stefanie Moens

Het verhaal

Vicky, een meisje van het derde middelbaar, krijgt van de directeur de opdracht om een nieuwe leerlinge wegwijs te maken in de school. Die nieuwe leerling is Emma, een meisje dat het thuis niet zo breed heeft. Door de dood van haar papa heeft haar mama het heel moeilijk gehad en moest zij vooral zorgen voor haar kleine broer Timmy. Vicky, die dan weer van rijke thuis komt, ziet de opdracht van de directeur helemaal niet zitten. Na enkele strubbelingen ontstaat er een mooie vriendschap tussen de twee.0

Dit stuk omvat leuke en grappige dialogen met veel humor en waarheden. De verschillen tussen arm en rijk worden al snel duidelijk. Ook al is het helemaal niet makkelijk om de kloof tussen rijk en arm te overbruggen, toch slagen Vicky en Emma erin om een mooie vriendschap op te bouwen. Maar kan hun vriendschap blijven duren?

Of je nu rijk bent of arm, eigenlijk maakt het allemaal niks uit. We zijn allemaal mensen en het maakt niet uit tot welke klasse je behoort… alles begint met respect hebben voor elkaar.

Technische fiche

* Uitleg prijs

Meer info? Contacteer ons via +32 (0) 474 / 572 574 of via het contactformulier.