Menu

Paco Producties heeft een jong en dynamisch team die heel Vlaanderen afschuimt met hun enthousiasme en beloven de kinderen een onvergetelijke tijd.

Kinderanimatie - Animatie op maat

Gezelschapsspellen–zonder–grenzen:

Onze creatieve begeleiders toveren de klassieke gezelschapsspelletjes om tot levensechte spelformaties. De spelletjes zitten boordevol coole, sportieve opdrachten en worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Toneel en Free-podium:

Een hele week lang wordt er elke voor- of namiddag met de kinderen gewerkt aan een act. Deze acts worden aan het einde van de week opgevoerd op een toonmoment waar ouders, grootouders, familie en vrienden kunnen komen naar kijken. De kinderen mogen zelf kiezen wat zij graag doen (dansen, zingen, toneel...) en worden een hele week begeleid en gecoacht door professionele mensen die er samen met hen een onvergetelijke week zullen van maken.

Workshop rond Sprookjes

Er was eens…

De kinderen hun fantasie wordt aangewakkerd door hun favoriete sprookjes. Samen ontdekken we de belangrijkste gevoelens en spelen we leuke scènes uit de sprookjes na.

De kinderen krijgen de kans om zelf een nieuw sprookje te creëren en brengen nieuwe personages tot leven.

Voor de allerkleinsten is er altijd de mogelijkheid tot een voorleesmoment.

Fuif / disco-time

Let’s party !

DJ Tho is de allerbeste, allergekste en allerleukste DJ van het land. Samen met de kinderen dansen we erop los en wordt jong en oud meegenomen op het tempo van de coole muziek.

Comedy for kids

Lachen is gezond !

En dat zullen we geweten hebben…

Op een plezante manier coachen echte professionals om de kinderen te leren spreken voor een groep en om hun vrienden aan het lachen te brengen.

Door middel van grappige sketches leren we hen om expressief met hun gezicht en lichaam om te gaan.

Fun verzekerd.

Meer info? Contacteer ons via +32 (0) 474 / 572 574 of via het contactformulier.